empathitude

together for a better you

reConectarea la lumea mea interioară, punte spre ce mă inconjoară

Online
17 septembrie 2021
Grup de terapie și meditație pe tema singurătății percepute.
1 2 3 5

Articole interesante

Procrastinarea. Ce ne determină sa amânăm anumite sarcini?

Procrastinarea acționează ca o recompensă pentru că te îndepărtează de ceva care este considerat neplăcut sau amenințător, însă se încheie cu emoții negative disfuncționale precum stări anxioase sau depresive, scăderea stimei de sine, anxietate de performanță.

Citește articolul
Sindromul Impostorului sau teama de incompetență

Cu siguranță, sentimentul de impostor în propria viață te poate determina să muncești mai mult ca să compensezi sentimentele de „nu sunt îndeajuns de bun”, dar, în mod similar, poate împiedica succesul și satisfacția vieții din cauza anxietății, depresiei, sentimentelor de non-apartenență și epuizării.

Citește articolul
Conectarea la copilul interior

Atunci când începem să ne conectăm cu copilul interior, beneficiul cel mai mare este descoperirea rădăcinilor unor frici, emoții negative intense și vulnerabilități pe care le  vom transforma apoi în încredere, iubire de sine, pace, relaxare.

Citește articolul

Cine sunt

Sunt cu adevărat pasionată de ceea ce fac, iar majoritatea demersurilor făcute de-a lungul carierei mele profesionale au avut ca țintă studiul asupra minții și al comportamentelor umane.
Îmi doresc să aduc împreună oameni care să aibă puterea de a-și dezvălui sinele, să creadă în cine sunt ei și în ce pot face și să schimbe ce e de schimbat.
Sunt convinsă că armonia între oameni necesită nu doar timp, ci și reglaje multiple și fine, și se obține mai ales din vorbele spuse, nu din cele nespuse.
Cred că tulburările emoționale sau cele de personalitate sunt, în fapt, șanse de autocunoaștere, de conștientizare a propriului ’’eu’’ și de transformare profundă.
Copyright @2019 - 2022 Cabinet individual de Psihologie Andreea Bob
Afacre partenera Antreprenoare.ro
envelope-ofacebookwhatsapp