empathitude

together for a better you

Cum lucrez

Metodele mele de lucru sunt adaptate fiecărei nevoi în parte, dar, indiferent de drum, scopul final este atingerea stării de bine.În același timp, pun la dispoziția companiilor din România și angajaților acestora servicii de dezvoltare personală și executive coaching.

În cazul psihoterapiei individuale online, ședințele vor avea loc pe Skype. O ședință va dura aproximativ 50 minute. Numărul de ședințe necesar va fi stabilit în funcție de problemele pe care le întâmpini. Pentru a lucra împreună, în momentul în care decizi că dorești să faci terapie, te rog să completezi acest formular pentru a stabili o dată și o oră de discuție sau poți să îmi lași un mesaj privat pe pagina de facebook (aici).

Dacă dorești coaching individual online, te rog să completezi formularul de aici și te voi contacta pentru o viitoare întâlnire. În timpul discuțiilor, vom seta temele de lucru generale și obiectivele pe care le vom urmări împreună, iar mai apoi vom lucra pe baza unui program personalizat astfel încât să ajungi să-ți atingi potențialul.

Consilierea psihologică prin mesaje text online se va desfășura pe Skype, dar nu înainte de a stabili o dată și o oră la care să înceapă discuția prin acest formular sau poți să îmi lași un mesaj privat pe pagina de facebook (aici). Pentru a reuși să te cunosc mai bine, te rog mai întâi să completezi acest formular.

Corporate coaching presupune, în primul rând, o analiză a companiei și a culturii sale organizaționale pentru a identifica și stabili care sunt ariile de neperformanță sau conflict. În urma acestei analize, voi crea un program de lucru personalizat în scopul susținerii echipei în atingerea obiectivelor sale. Dacă doriți să lucrăm împreună în acest sens, vă rog să completați acest formular.

Cine sunt

Sunt cu adevărat pasionată de ceea ce fac, iar majoritatea demersurilor făcute de-a lungul carierei mele profesionale au avut ca țintă studiul asupra minții și al comportamentelor umane.
Îmi doresc să aduc împreună oameni care să aibă puterea de a-și dezvălui sinele, să creadă în cine sunt ei și în ce pot face și să schimbe ce e de schimbat.
Sunt convinsă că armonia între oameni necesită nu doar timp, ci și reglaje multiple și fine, și se obține mai ales din vorbele spuse, nu din cele nespuse.
Cred că tulburările emoționale sau cele de personalitate sunt, în fapt, șanse de autocunoaștere, de conștientizare a propriului ’’eu’’ și de transformare profundă.
Copyright @2019 - 2022 Cabinet individual de Psihologie Andreea Bob
Afacre partenera Antreprenoare.ro
envelope-ofacebookwhatsapp