empathitude

together for a better you

Cine sunt

Sunt Andreea Bob și îți spun ’’Bun venit!’’ în spațiul meu de psihoterapie online.
Am creat acest spațiu virtual pentru a oferi psihoterapie online persoanelor aflate într-o altă țară sau altă localitate și care au diferite probleme și blocaje emoționale. În același timp, pun la dispoziția companiilor din România și angajaților acestora servicii de dezvoltare personală și executive coaching.
Sunt cu adevărat pasionată de ceea ce fac, iar majoritatea demersurilor făcute de-a lungul carierei mele profesionale au avut ca țintă studiul asupra minții și al comportamentelor umane.

Andreea Bob - psihoterapeut

Psiholog & Psihoterapeut

Am absolvit, în 2005, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
M-am specializat în „Pediatrie Socială” și în ’’Tehnici psihologice de control al comportamentului și dezvoltarea potențialului uman’’ prin cele două masterate susținute la Universitatea de Medicină ’’Iuliu Hațieganu’’ și la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Am o practică de peste opt ani ca psihoterapeut și sunt acreditată de Colegiul Psihologilor din România. Am la bază două formări: formare în terapia cognitiv-comportamentală și formare de lungă durată în psihoterapia individuală și de grup prin Psihodramă.
Am o experiență de peste 10 ani de lucru cu grupuri, fie că este vorba despre dezvoltarea personală și autocunoaștere, fie că este vorba despre psihoterapia de grup pe diverse tulburări sau probleme emoționale.

Coach & Trainer

Cei opt ani de experiență ca trainer, formarea mea ca psihoterapeut și studiile aprofundate în psihologie îmi permit să dezvolt programe de intervenție personalizate pentru companii.
Am creat și ținut cursuri pentru dezvoltarea potențialului profesional și am realizat peste 3.000 de ore de training în companii naționale și internaționale.
Am gândit și implementat programe de team building pentru diverse companii.
Am susținut dezvoltarea relațiilor interpersonale, a abilităților profesionale sau schimbarea atitudinilor sau comportamentelor prin sute de ore de coaching.
Am o experiență de peste cinci ani în managementul Resurselor Umane și am fost implicată activ în îmbunătățirea performanțelor angajațiilor și atingerea obiectivelor profesionale ale companiilor în care am lucrat.

Cum gândesc

Îmi doresc să aduc împreună oameni care să aibă puterea de a-și dezvălui sinele, să creadă în cine sunt ei și în ce pot face și să schimbe ce e de schimbat.
Sunt convinsă că armonia între oameni necesită nu doar timp, ci și reglaje multiple și fine, și se obține mai ales din vorbele spuse, nu din cele nespuse.
Cred că tulburările emoționale sau cele de personalitate sunt, în fapt, șanse de autocunoaștere, de conștientizare a propriului ’’eu’’ și de transformare profundă.
Insist în punerea în cuvinte a frământărilor din mintea noastră, pentru că, doar verbalizându-le, gândurile se pot dezvălui și ne pot așeza mai apoi pe făgașul normal.
Sunt fascinată de puterea grupurilor și de modul în care, prin energia pe care o creează, reușesc să dezvolte potențialul fiecărui membru al grupului în parte.
Copyright @2019 - 2022 Cabinet individual de Psihologie Andreea Bob
Afacre partenera Antreprenoare.ro
envelope-ofacebookwhatsapp